Nyerki Norbert
Nyerki Norbert

Szomatikus szexológus

&

Erotikus - Szexuális masszőr

Szabadítsd fel a tested a gyönyöröd által!

 Lépj be a világba, ahol teljes valódban élheted meg magad!

Jelentkezem

Mi az az erotikus-szexuális masszázs?

Az erotikus-szexuális masszázs hallatán mindenkinek van egy elképzelés a fejében, hogy mégis mi lehet az. Rendszerint a legősibb mesterséget űző hölgyekhez kötik, akik szolgáltatásaikat ezzel az álnévvel hirdetik, hogy valamilyen formában legalizálják tevékenységüket és elfogadottabbak legyenek. Vagy azokhoz a  masszőrökhöz, akik egy kis plusz juttatásért vállalják a masszázs végén a happy finish-t, hogy a vendég elégedetten távozzon. Ha kicsit spirituálisabb oldalról közelítjük meg, akkor be szokott még ugrani a tantra és a jóni, illetve a lingam masszázs, amihez szintén sokan kötik.

Valójában azonban az a fajta erotikus vagy szexuális masszázs, amit én tanultam és végzek, egy  meztelenül zajló folyamat, amiben célunk az életenergia aktivizálása, kiterjesztése. Nem csak a fizikai testre irányul, hanem érzelmi, energetikai és mentális állapotváltozást szeretnénk elérni általa. Aminek a célja, hogy kiterjesszük az orgazmikus, mindent éltető energiát az összes testünkbe. A masszázs során egy biztonságos térben érkezhetünk meg a testünkbe, és tapasztalhatjuk meg azt az orgazmikus létet és extázist - az érintések által - amelyre igazából születtünk.

A masszázsra hölgyek jelentkezését várom!

Miben segíthet az erotikus - szexuális masszázs?

A masszázs segít kapcsolódni a testedhez, mivel a mai világban az emberek nagy része nem kap kellő mennyiségű és minőségű érintést. A legújabb kutatások szerint az érintés szükséglete erősebb mint a táplálék iránti szükséglet. A folyamat során olyan mennyiségű és minőségű érintésben lesz részed, amit talán még életedben nem tapasztaltál. A hagyományos masszázsoktól eltérően, nem csak a tested lesz fókuszban, hanem az érzéki és energetikai érintések által a lelked is. Segít felszabadultan megélni az erotikus izgalmadat a meztelen testedben. Újszerű, szexpozitív nézőpontokat, inspirációt és ismereteket szerezhetsz magadról, a testedről, a vágyaidról és az erotikádról-szexualitásodról.

Ha viszont úgy érzed, hogy neked nincs szükséged érintésre, vagy feszélyez, ha hozzád érnek, akkor azért ajánlom a masszázst, hogy egy biztonságos térben, a határaidat tiszteletben tartva, növelhesd az érintés befogadási kapacitásodat a saját tempódban.

Röviden: az erotikus masszázs a "test élvezése"

erogén zóna

Érzékiség

Gyönyör

Vágy

Intimitás

yoni

Biztonság

Diszkréció

Orgazmikus lét

Felszabadult test 

Érintés

Élvezet

Energia

Vibrálás

Izgalom

Visszajelzések


"Hálásan köszönöm azt az értő figyelmet és gyengédséget, amivel lépésről lépésre segítesz kibontani a nőiességemet és türelmesen támogatsz a vágykapacitásom bővítésében.
A gyönyör olyan szintjeit élem meg a masszázsok alkalmával, amikkel előtte soha nem találkoztam. Nem is tudtam, hogy a testem ilyen kiterjedt orgazmusokra is képes. Jelige: >> Nem tudom, mit csinálsz, de ne hagyd abba! << Csodálatos testtudatosság-fejlesztésben és önismereti útban van részem a szakértelmed és az érintéseid által."

N. K.


A masszázs során a lassú, energetikai érintések segítették az elmélyülést és a vége felé az intenzívebb érintések egyre nagyobb gyönyörhullámokra ültettek. Megkönnyítette a befogadást, hogy folyamatosan azt éreztem, befogadó félként kifejezhettem vágyaimat, hogy mi esik jól a testemnek és ebben Norbi kísérőként, érzékeny figyelemmel, valódi megtartó erővel támogatott. Valóban azt éreztem, hogy itt minden rólam, a vágyamról és a gyönyörömről szól egy elfogadó, biztonságos, megtartó térben.

K. T.


"A masszázs, amit Norbitól kaptam, felejthetetlen élmény volt számomra. Megtapasztalhattam a szexualitásomnak egy sokkal mélyebb és erősebb szintjét, mivel végig biztonságban érezhettem magam, volt időm, így felszabadulhattam teljesen. Norbi teljes figyelmet adott nekem, közben éreztem, hogy minden érintése olyan, amire a testem vágyik és szakértelemmel vezeti a masszázst."

R. G.


Tapasztald meg TE is!

Gyakran ismételt kérdések

Teljesen pucérra kell vetkőzni a masszázshoz?

Igen. Maga a masszázs olajjal történik és a teljes testet érinti. Igen, azokat a részeket is.

Mi a különbség az erotikus és a szexmasszázs között?

Röviden a különbség az, hogy az erotikus masszázsnál a gyönyörszervek ugyanúgy vannak érintve mint a test bármelyik része, tehát nincs direkt érintés, stimulálás vagy izgatás. Míg a szexmasszázsnál már van mell, szeméremajak, csikló, hüvely és akár anális masszázs is.

Házhoz is jössz?

Nem. A masszázsokat és a fejlesztést Pécsen, Budapesten és Baján végzem egy arra alkalmas nyugodt térben.

Mondhatok nemet bizonyos érintésekre, vagy testterületekre?

Természetesen. A masszázst minden esetben megelőzi egy beszélgetés, ahol lefektetjük az arra az alkalomra szóló kereteket, mind a vendég, mind pedig a masszőr részéről. Átbeszéljük mire vágyik a vendég, milyen érintéseket szeretne, és ha van olyan testrész, amit nem szeretne, hogy érintve legyen, azt is.

Soha nem volt még orgazmusom, akkor is jó lehet számomra?

A masszázsnak nem célja a klasszikus értelemben vett orgazmus elérése, az csak egy lehetőség. Bizonyos esetekben segíthet is abban, hogy felszabadítsuk azokat a blokkokat, amelyek miatt eddig nem sikerült elérni az orgazmust. A fő cél a test felszabadítása és a gyönyör megélése a teljes testben.

Rólam

Nyerki Norbert vagyok, spirituális életvezetési coach, reiki mester-tanár, hangtálkezelő, erotikus-szexuális masszőr, szexuális fejlesztő, a Szexpozitív Egyesület szövetségi tagja.

Viszonylag fiatalon rájöttem, hogy az élet több annál, mint amit a társadalom elhitet velünk és amit az oktatásunk próbál belénk nevelni. Először a spiritualitás felé vettem az irányt, és többféle ágával megismerkedtem. A tapasztaltakat a gyakorlatba átültetve megváltozott az élethez és az emberekhez való hozzáállásom, pozitív irányba. Pár évvel később felvállaltam az általam kipróbált és működő technikák és módszerek oktatását is. Így kezdtem el a hangfürdők tartását, a spirituális coachingot és a reiki tanfolyamokat. 2020-ban ismerkedtem meg a jelenlegi párommal, akinek az inspirációjára elkezdtem összerakni egy tananyagot szexualitás témakörben, mert mindketten azt tapasztaltuk a magunk és a klienseink körében, hogy rengeteg elakadás van ezen a téren is az emberekben. Viszont azt nem tudtam, hogy milyen formában tudnám átadni azt a tudást, ami bennem van. 2021-ben találtam rá Kékes Réka szomatikus szexológus önismereti képzésére az Intimitástól a szexualitásig egy éves tanfolyamra. Ez a tanfolyam volt a válasz a kérdésemre. Miután elvégeztem, megértettem, hogy ez az én utam. Aztán jött az erotikus-szexuális masszőr képzés, a szexuális fejlesztő képzés és meg sem állok a szomatikus szexológus képzésig. Egy olyan új nézőpontot kaptam a képzések által, ami gyökeresen alakította át az életemet. Mostanára a gyönyör és testtudatosság, az intimitás és erotikus-szexuális önismeret minél szélesebb körű megismertetése lett a célom. A masszázs során megélhetik milyen érzés szabadon, áramlóan gyönyörben lenni, minden szégyen és bűntudat nélkül. A fejlesztés során pedig a kognitív résszel dolgozunk, ahol megérthetik az elakadásaik okát, amit azután különböző test fókuszú gyakorlatokkal tudnak fejleszteni.

 Jelenleg egyéni szexuális fejlesztő konzultációkat, egyéni és négykezes (egy kolléganőmmel) erotikus-szexuális masszázst végzek, illetve előadásokat és workshopokat tartok intimitás, érzékiség, erotika és szexualitás témakörökben.

Nyerki Norbert

Szexuális fejlesztés

&

Szomatikus bodywork

Mi az a szexuális fejlesztés?

A szexualitás nem egy velünk született képesség vagy adottság, ami egy konstans állapot és nem lehet rajta változtatni. A szexualitás igenis fejleszthető! Ez egy olyan felfedező út, ami során mélyebb és biztonságosabb kapcsolatot alakíthatunk ki a fizikai testünkkel, az érzékiség, az intimitás, és a nyitott jelenlétünk által.

A fejlesztés egy egyéneknek, pároknak, vagy csoportoknak szóló folyamat, melyben olyan gyakorlati elméletet, informális tudást, verbális iránymutatást, ismereteket és felvilágosítást nyújtok szexpozitív szemléletben, amellyel támogatom az egyén testével vagy szexualitásával kialakított kapcsolatát.

A szexuális fejlesztés neked való ha:

  • szeretnél kialakítani egy testpozitív énképet
  • szeretnéd  vonzónak  és szexinek érezni magad
  • megélnéd az igazi felszabadultságodat a testedben
  • kiteljesednél a gyönyörödben
  • megtapasztalnád az orgazmusod különböző minőségeit
  • megismernéd a vágyaidat, hogy aztán megélhesd őket
  • magabiztosabb szeretnél lenni a szexedben
  • megtanulnád ,hogyan urald és irányítsd az izgalmadat
  • szeretnéd kiépíteni a jól működő szexualitásod
  • kibontakoztatnád az érzékiségedet

Ki a szomatikus szexológus?

Olyan szexpozitív szemléletet képviselő, legálisan elfogadott és képzett szakember, aki hisz abban, hogy a szexuális jólléthez és egészséghez, valamint a szexuális edukációhoz, oktatáshoz való hozzáférés az ember alapvető emberi joga, és a gyönyört, mint meghatározóan és kiemelkedően fontos képességet tartja az erotikus önfejlesztés és egészséges szexuális énkép kialakításához szükséges alapnak.

MIVEL FOGLALKOZIK A SZOMATIKUS SZEXOLÓGUS?

A szomatikus szexológus olyan gyakorlatorientált szexoktató – szexuális fejlesztő vagy szexuális bodyworker, aki támogatja az egyéneket, párokat és csoportokat saját tapasztalatalapú erotikus fejlődésükben a test, szexualitás és a szexuális kapcsolatteremtés szintjén. Olyan gyakorlati szakember, aki saját szexuális önismerete és önfeltérképezése által segít másokat saját természetes erotikus működésük felfedezésében. A szomatikus szexológus támogatást nyújt azoknak a felnőtt személyeknek is, akik nem megfelelő szexuális oktatásban és ismeretekben részesültek a család, a vallás, az iskola és az egészségügyi szakemberek részéről.

(forrás: szexpozitiv.hu

Szolgáltatásaim:

Érzéki masszázs

Fedezd fel az érintésfürdőt, melynek célja a test fizikai, energetikai és érzelmi ellazítása. A lassú érintések és mozdulatok segítségével a stressz okozta izomfeszültségeket oldjuk, és elősegítjük az életenergia szabad áramlását. Az érzéki masszázs a teljes bőrfelület érintésével és finom nyomásaival mély, befogadó, és érzékeny állapotokat teremt, elősegítve az "érzékeken túli érzékelés" megtapasztalását. Nem a szexuális gyönyörterületekre fókuszálunk, hanem az intimitás megalapozását és elmélyítését célozzuk. A session meztelenül vagy kendőben zajlik, biztonságos keretek között.

Ára: 40000Ft

Időtartam: 2 óra

Szexuális masszázs

Fedezd fel az intuitív módon felépített szexuális masszázs élményét, melynek középpontjában saját szexuális energiád megismerése és irányítása áll. Tapasztalt szexuális fejlesztőnk segít abban, hogy felfedezd az orgazmikus szinteket és a teljes testben rejlő intenzív állapotokat. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének fejlődni szexuális potenciáljuk terén, és túllépni komfortzónájukon egy biztonságos és megbízható környezetben. A session meztelenül vagy kendőben zajlik, előre megbeszélt, biztonságos keretek között. Ha hosszabb ideje fennálló szexuális zavarral küzdesz, javasolt terápiás szakember felkeresése.

Ára: 40000Ft

Időtartam: 2 óra

Szexuális fejlesztő beszélgetés

A szexuális fejlesztő beszélgetés alkalmával közösen fedezzük fel az önfeledt gyönyört és a korlátok nélküli szexualitást. Célom, hogy új szexuális tapasztalatokat szerezz, és fejlesszem szexuális önismeretedet és érzéki-erotikus mélységedet. Gyakorlati eszközökkel és technikákkal segítelek a szexuális fejlődésedben, és egyéni fejlődési térképet készítek számodra. Beszélgetéseink során figyelembe veszem az aktuális igényeidet és testi-energetikai adottságaidat. A szexuális fejlesztés elérhető pároknak is, melynek legfőbb célja a párok szuverén szexuális önismereti útkeresésén túl az egyének összehangolása, szexuális társdinamikai szükségleteik és határaik összeegyeztetése, konszenzuális együttműködésük megtalálása, szexuális kommunikáció megfelelő keretek között tartása és mélyítése.

Ára: 30000Ft

Időtartam: 1,5 óra

Szexuális fejlesztő bodywork

A szexuális fejlesztő bodywork, az a folyamat ami által az orgazmikus energiát képes leszel növelni és szabadon keringtetni a teljes testedben. A szexuális fejlesztés részeként elérhető tapasztalatfókuszú szexuális bodywork olyan testmunka, autentikus és újszerű módszerek ötvözete, mely a légzés, mozgás, érintés, illetve a verbális és nonverbális kommunikáció által segíti az orgazmikus testtudatosságod és szexuális kultúrád fejlesztését – illetve az útjukba álló érzelmi, energetikai és testi blokkok feloldását a teljes fizikai testre kiterjesztve és arra alapozva egy biztonságos és védett térben. A session szabadon alakul, a megbeszélt célok mentén haladva, és a résztvevők számára meghatározott, biztonságos keretek között zajlanak. Ha változást és fejlődést keresel szexuális életedben, akkor a szexuális fejlesztő bodywork lehet az a tér, ahol megtalálod az új lehetőségeket és nézőpontokat.

Ára: 40000Ft

Időtartam: 2 óra

Szexuális masszázs oktatás

A  szexuális masszázs oktatás izgalmas világában tanuld meg, hogyan ébresszed fel és irányítsd a szexuális energiát a testedben és partneredben egyaránt. Az oktatás során megszerzett tapasztalatok segítségével fokozhatod partnered gyönyörét és növelheted erotikus önbizalmadat. Tanuld meg az érintés és gyönyör technikáit egy tapasztalt szakember segítségével, és emeld új szintre a szexuális kapcsolatot az intuícióra és az empátiára építve. Elsajátíthatod azokat a mozdulatokat és módszereket, melyek egyrészt aktivitásra és ébredésre késztetik partneredet szexuálisan, másrészt teret biztosítanak számára a magasabb gyönyörszintek elérésében. És mindezt egy meghitt, biztonságos és védett környezetben. Tapasztald meg a szexpozitív szemléletű szexuális masszázs oktatás lehetőségeit, és légy részese az érzékiség új paradigmáinak!

 

Ára: 90000Ft +modell díj

Időtartam: 4óra

Erotikus masszázs

Ennek a tudatos és intuitív módon felépített erotikus érintésfolyamatunkat, a fő célja,hogy a gyönyörenergiát aktivizálja és áramoltatása az egész testben. A lassú érintések segítenek az érzékek megnyitásában és az érzékelés elmélyítésében, létrehozva egy erotikusan töltött és vibráló állapotot. A teljes bőrfelületen végzett érzéki mozdulatok elősegítik az orgazmikus izgalmi szintek elérését, anélkül hogy a szexuális gyönyörterületekre fókuszálnánk. Az erotikus masszázs egy meztelen olajos érintésfolyamat, mely biztonságos és szexpozitív környezetben zajlik. Ajánlom mindazoknak, akik szexuális frusztrációval vagy hiánnyal küzdenek, és szeretnék megtanulni a szexuális energiát kiterjeszteni az egész testükben. Ha nem vagy szexuálisan energiamegtartó,  tehát gyakran elélvezel, érdemes pihenni előtte, hogy teljesen feltöltött állapotban érkezz, és intenzívebb megtapasztalásaid legyenek.

Ára: 40000Ft

Időtartam: 2 óra

Szexuális önismereti beszélgetés

Fedezd fel velem az eredeti, provokatív útvonalakat és a szabad teremtő szexualitásod valóságát a nyitottság, inspiráció és titoktartás szellemében. Beszélgetéseink során feltérképezzük és átalakítjuk korlátozó gondolati mintázataidat, hogy mélyebben megismerhesd vágyaidat és gyönyörödet. A tabumentes térben objektíven és őszintén tekintesz önmagadra, miközben szabadon keresheted önreflektív válaszaidat a szexualitással kapcsolatos kérdésekre. Nem pszichoterápia, hanem egy önmagad fejlesztését szolgáló folyamat, melyben kreatív javaslataimmal kísérlek és támogatlak. Ha komolyabb, egy évnél hosszabban fennálló szexuális vagy mentális problémáid vannak, javasolt szakember felkeresése. Jegyzetfüzet használata és egy előzetes kérdéssor összeállítása ajánlott, más eszközökre nincs szükség.

Ára: 30000Ft

Időtartam: 1,5 óra

Szexuális önismereti bodywork

A szexuális önismereti bodyworkben a teljes jelenlét és figyelem segítségével felfedezheted az igazi gyönyört és szabad szexualitást. Ebben a privát, tapasztalatorientált térben megtanulhatod uralni és kifejezni vágyaidat és érzéseidet, miközben felszabadítod magad a szégyen és félelem alól. Szakmailag tapasztalt segítőként támogatlak és kísérlek az önfejlesztő utadon, hogy megtaláld az egyedi lényedet, és megtestesítsd az autentikus, szabad vágytudatosságot. Nemcsak megtapasztalod, hanem gyakorlati szinten is elsajátíthatod az önkifejezés és kommunikáció eszközeit, hogy biztonságos és tudatos kapcsolatokat építhess. Ha vágyaid közé tartozik az önfeledt élmény és a szabad szexualitás, akkor a szexuális önismereti bodywork lehet a te utad.

Ára: 40000Ft

Időtartam: 2 óra

Erotikus masszázs oktatás

Ez az erotikus masszázs oktatás arra ad lehetőséget számodra, hogy megtanuld azokat az egyszerű, de fontos érintéstechnikákat és attitűdöket egy képzett erotikus masszőr által, melyek alapot képezhetnek a partnereddel való intim kapcsolódásban. Fedezd fel az érintés egyetemes nyelvét az intimitás és vágyaink kifejezésére. A képzés során sajátíthatod el az érzéki érintés finomságait és az empátia fontosságát, amelyek mélyebb kapcsolatot teremtenek partnereddel. Tapasztalati biztonságra tehetsz szert, mely segít az intuíció és az érzékek összehangolásában, és mindezt szexpozitív szemlélettel. Legyél részese az érzékiség új paradigmáinak és fedezd fel saját belső kreativitásodat az erotikus masszázs világában.

 

Ára: 90000Ft +modell díj

Időtartam: 4óra