Nyerki Norbert
Nyerki Norbert

Szexuális fejlesztő

&

Erotikus - Szexuális masszőr

Szabadítsd fel a tested a gyönyöröd által!

 Lépj be a világba, ahol teljes valódban élheted meg magad!

Jelentkezem

Mi az az erotikus-szexuális masszázs?

Az erotikus-szexuális masszázs hallatán mindenkinek van egy elképzelés a fejében, hogy mégis mi lehet az. Rendszerint a legősibb mesterséget űző hölgyekhez kötik, akik szolgáltatásaikat ezzel az álnévvel hirdetik, hogy valamilyen formában legalizálják tevékenységüket és elfogadottabbak legyenek. Vagy azokhoz a  masszőrökhöz, akik egy kis plusz juttatásért vállalják a masszázs végén a happy finish-t, hogy a vendég elégedetten távozzon. Ha kicsit spirituálisabb oldalról közelítjük meg, akkor be szokott még ugrani a tantra és a jóni, illetve a lingam masszázs, amihez szintén sokan kötik.

Valójában azonban az a fajta erotikus vagy szexuális masszázs, amit én tanultam és végzek, egy  meztelenül zajló folyamat, amiben célunk az életenergia aktivizálása, kiterjesztése. Nem csak a fizikai testre irányul, hanem érzelmi, energetikai és mentális állapotváltozást szeretnénk elérni általa. Aminek a célja, hogy kiterjesszük az orgazmikus, mindent éltető energiát az összes testünkbe. A masszázs során egy biztonságos térben érkezhetünk meg a testünkbe, és tapasztalhatjuk meg azt az orgazmikus létet és extázist - az érintések által - amelyre igazából születtünk.

A masszázsra hölgyek jelentkezését várom!

Miben segíthet az erotikus - szexuális masszázs?

A masszázs segít kapcsolódni a testedhez, mivel a mai világban az emberek nagy része nem kap kellő mennyiségű és minőségű érintést. A legújabb kutatások szerint az érintés szükséglete erősebb mint a táplálék iránti szükséglet. A folyamat során olyan mennyiségű és minőségű érintésben lesz részed, amit talán még életedben nem tapasztaltál. A hagyományos masszázsoktól eltérően, nem csak a tested lesz fókuszban, hanem az érzéki és energetikai érintések által a lelked is. Segít felszabadultan megélni az erotikus izgalmadat a meztelen testedben. Újszerű, szexpozitív nézőpontokat, inspirációt és ismereteket szerezhetsz magadról, a testedről, a vágyaidról és az erotikádról-szexualitásodról.

Ha viszont úgy érzed, hogy neked nincs szükséged érintésre, vagy feszélyez, ha hozzád érnek, akkor azért ajánlom a masszázst, hogy egy biztonságos térben, a határaidat tiszteletben tartva, növelhesd az érintés befogadási kapacitásodat a saját tempódban.

Röviden: az erotikus masszázs a "test élvezése"

erogén zóna

Érzékiség

Gyönyör

Vágy

Intimitás

yoni

Biztonság

Diszkréció

Orgazmikus lét

Felszabadult test 

Érintés

Élvezet

Energia

Vibrálás

Izgalom

Visszajelzések


"Hálásan köszönöm azt az értő figyelmet és gyengédséget, amivel lépésről lépésre segítesz kibontani a nőiességemet és türelmesen támogatsz a vágykapacitásom bővítésében.
A gyönyör olyan szintjeit élem meg a masszázsok alkalmával, amikkel előtte soha nem találkoztam. Nem is tudtam, hogy a testem ilyen kiterjedt orgazmusokra is képes. Jelige: >> Nem tudom, mit csinálsz, de ne hagyd abba! << Csodálatos testtudatosság-fejlesztésben és önismereti útban van részem a szakértelmed és az érintéseid által."

N. K.


A masszázs során a lassú, energetikai érintések segítették az elmélyülést és a vége felé az intenzívebb érintések egyre nagyobb gyönyörhullámokra ültettek. Megkönnyítette a befogadást, hogy folyamatosan azt éreztem, befogadó félként kifejezhettem vágyaimat, hogy mi esik jól a testemnek és ebben Norbi kísérőként, érzékeny figyelemmel, valódi megtartó erővel támogatott. Valóban azt éreztem, hogy itt minden rólam, a vágyamról és a gyönyörömről szól egy elfogadó, biztonságos, megtartó térben.

K. T.


"A masszázs, amit Norbitól kaptam, felejthetetlen élmény volt számomra. Megtapasztalhattam a szexualitásomnak egy sokkal mélyebb és erősebb szintjét, mivel végig biztonságban érezhettem magam, volt időm, így felszabadulhattam teljesen. Norbi teljes figyelmet adott nekem, közben éreztem, hogy minden érintése olyan, amire a testem vágyik és szakértelemmel vezeti a masszázst."

R. G.


Tapasztald meg TE is!

Gyakran ismételt kérdések

Teljesen pucérra kell vetkőzni a masszázshoz?

Igen. Maga a masszázs olajjal történik és a teljes testet érinti. Igen, azokat a részeket is.

Mi a különbség az erotikus és a szexmasszázs között?

Röviden a különbség az, hogy az erotikus masszázsnál a gyönyörszervek ugyanúgy vannak érintve mint a test bármelyik része, tehát nincs direkt érintés, stimulálás vagy izgatás. Míg a szexmasszázsnál már van mell, szeméremajak, csikló, hüvely és akár anális masszázs is.

Házhoz is jössz?

Nem. A masszázsokat és a fejlesztést Pécsen és Budapesten végzem egy arra alkalmas nyugodt térben.

Mondhatok nemet bizonyos érintésekre, vagy testterületekre?

Természetesen. A masszázst minden esetben megelőzi egy beszélgetés, ahol lefektetjük az arra az alkalomra szóló kereteket, mind a vendég, mind pedig a masszőr részéről. Átbeszéljük mire vágyik a vendég, milyen érintéseket szeretne, és ha van olyan testrész, amit nem szeretne, hogy érintve legyen, azt is.

Soha nem volt még orgazmusom, akkor is jó lehet számomra?

A masszázsnak nem célja a klasszikus értelemben vett orgazmus elérése, az csak egy lehetőség. Bizonyos esetekben segíthet is abban, hogy felszabadítsuk azokat a blokkokat, amelyek miatt eddig nem sikerült elérni az orgazmust. A fő cél a test felszabadítása és a gyönyör megélése a teljes testben.

Rólam

Nyerki Norbert vagyok, spirituális életvezetési coach, reiki mester-tanár, hangtálkezelő, erotikus-szexuális masszőr, szexuális fejlesztő, a Szexpozitív Egyesület szövetségi tagja.

Viszonylag fiatalon rájöttem, hogy az élet több annál, mint amit a társadalom elhitet velünk és amit az oktatásunk próbál belénk nevelni. Először a spiritualitás felé vettem az irányt, és többféle ágával megismerkedtem. A tapasztaltakat a gyakorlatba átültetve megváltozott az élethez és az emberekhez való hozzáállásom, pozitív irányba. Pár évvel később felvállaltam az általam kipróbált és működő technikák és módszerek oktatását is. Így kezdtem el a hangfürdők tartását, a spirituális coachingot és a reiki tanfolyamokat. 2020-ban ismerkedtem meg a jelenlegi párommal, akinek az inspirációjára elkezdtem összerakni egy tananyagot szexualitás témakörben, mert mindketten azt tapasztaltuk a magunk és a klienseink körében, hogy rengeteg elakadás van ezen a téren is az emberekben. Viszont azt nem tudtam, hogy milyen formában tudnám átadni azt a tudást, ami bennem van. 2021-ben találtam rá Kékes Réka szomatikus szexológus önismereti képzésére az Intimitástól a szexualitásig egy éves tanfolyamra. Ez a tanfolyam volt a válasz a kérdésemre. Miután elvégeztem, megértettem, hogy ez az én utam. Aztán jött az erotikus-szexuális masszőr képzés, a szexuális fejlesztő képzés és meg sem állok a szomatikus szexológus képzésig. Egy olyan új nézőpontot kaptam a képzések által, ami gyökeresen alakította át az életemet. Mostanára a gyönyör és testtudatosság, az intimitás és erotikus-szexuális önismeret minél szélesebb körű megismertetése lett a célom. A masszázs során megélhetik milyen érzés szabadon, áramlóan gyönyörben lenni, minden szégyen és bűntudat nélkül. A fejlesztés során pedig a kognitív résszel dolgozunk, ahol megérthetik az elakadásaik okát, amit azután különböző test fókuszú gyakorlatokkal tudnak fejleszteni.

 Jelenleg egyéni szexuális fejlesztő konzultációkat, egyéni és négykezes (egy kolléganőmmel) erotikus-szexuális masszázst végzek, illetve előadásokat és workshopokat tartok intimitás, érzékiség, erotika és szexualitás témakörökben.

Nyerki Norbert

Szexuális fejlesztés

Mi az a szexuális fejlesztés?

A szexualitás nem egy velünk született képesség vagy adottság, ami egy konstans állapot és nem lehet rajta változtatni. A szexualitás igenis fejleszthető! Ez egy olyan felfedező út, ami során mélyebb és biztonságosabb kapcsolatot alakíthatunk ki a fizikai testünkkel, az érzékiség, az intimitás, és a nyitott jelenlétünk által.

A fejlesztés egy egyéneknek, pároknak, vagy csoportoknak szóló folyamat, melyben olyan gyakorlati elméletet, informális tudást, verbális iránymutatást, ismereteket és felvilágosítást nyújtok szexpozitív szemléletben, amellyel támogatom az egyén testével vagy szexualitásával kialakított kapcsolatát.

A szexuális fejlesztés neked való ha:

  • szeretnél kialakítani egy testpozitív énképet
  • szeretnéd  vonzónak  és szexinek érezni magad
  • megélnéd az igazi felszabadultságodat a testedben
  • kiteljesednél a gyönyörödben
  • megtapasztalnád az orgazmusod különböző minőségeit
  • megismernéd a vágyaidat, hogy aztán megélhesd őket
  • magabiztosabb szeretnél lenni a szexedben
  • megtanulnád ,hogyan urald és irányítsd az izgalmadat
  • szeretnéd kiépíteni a jól működő szexualitásod
  • kibontakoztatnád az érzékiségedet