KEZDD EL VÉGRE ÉLNI ÖNMAGAD ÉS ENGEDD BE A VALÓBAN IDEÁLIS TÁRSAD AZ ÉLETEDBE!

Fejezd be a görcsös párkeresést és hagyd magad mögött a rossz párkapcsolatok sorát! Tedd le az önkorlátozó gondolatmintáidat, az irreális elvárásaidat, a kudarcélményeidet! Tegyél szert gyakorlati önismeretre és kezdd el kibontakoztatni a legjobb ÉNed, hogy végre egy valóban hozzád illő társat, harmonikus párkapcsolatot engedj az életedbe!

CSATLAKOZOM AZ INANNA-KÉPZŐHÖZ!

FEJEZD BE A GÖRCSÖS PÁRKERESÉST. KEZDD EL AZ ÖRÖMTELI ÉLETED!

Február 1-jén indul az INANNA-KÉPZŐ© transzformációs program, ahol egy kis csoportnyi határozott és munkájában sikeres nőnek segítek, hogy végre valóban ideális társat engedjenek az életükbe, miközben mélyebb önismeretre tesznek szert és kiteljesítik önmagukat 3 hónap alatt!

GYAKORLATI TECHNIKÁK 3 FŐ TÉMÁBAN

A Belső Gyermek

Gyógyítása

* gyerekkori traumákból vagy elhanyagoltságból fakadó felnőttkori automatizmusok felismerése és átformálása

* önkorlátozó gondolatminták és viselkedésformák transzformációja

* transzgenerációs (származási családból hozott) minták felismerése és átírása

* szabadulás a berögzült sémákból, negatív kapcsolati minták felismerése, szabadulás az ördögi körökből

* önfelelősség felismerése & tudatos döntések gyakorlása

* valós érzelemszabályozás és hasznos megküzdési mechanizmusok elsajátítása

* az érzelmi evés megszüntetése, az étkezési zavarok és ezáltal a testsúlyproblémák valódi kiváltó okainak feloldása

Önismeret, önszeretet, önértékelés, önbizalom

* mély önismereti munka az atlantiszi kabbala, a számmisztika és a Tarot segítségével

* önszeretet-fejlesztő gyakorlatok, öngondoskodás gyakorlása

* a "nem vagyok elég jó" érzése helyett valós énkép kialakítása, az erősségeid felismerése

* egészséges önértékelés, valós belső önbizalom felépítése

* valódi határozottság kialakítása a kontrollmánia helyett

* önszabotáló programok feloldása, halogatás felszámolása

* pozitív kapcsolat kialakítása a testeddel és a belső világoddal

* saját belső motiváció és lelkesedés visszaszerzése

* a felnőtt női minőségben működés begyakorlása

* női-férfi energiák integrált működtetése & belső egyensúly megteremtése a két minőség között

Én-határok & kommunikáció

* valós érzelmi szükségletek felismerése a terhelő, irreális és önkorlátozó elvárások helyett

* én-határok felismerése, kijelölése és fenntartása

* nemesség / nemet mondás képességének fejlesztése & vágyak kifejezése

* kapcsolati kommunikáció fejlesztése, erőszak- és manipulációmentes önérvényesítés a gyakorlatban

* a bátorság szintjének elérése és meglépése

* mérgező kapcsolatrendszerek fenntartása helyett harmonikus, örömteli kapcsolatok kialakítása

* önazonos élet kialakítása & az önazonosság fenntartása párkapcsolati szinten is

Az INANNA-KÉPZŐ© KLUB felépítése

Avagy mit nyújtunk neked, ha csatlakozol?

FRISS VIDEÓANYAGOK
3 HÓNAPON KERESZTÜL

Hetente friss videóanyag, összesen 24 darab kb. egy órás videóanyag a tematika szerint.

Az online tanulófelületen korlátlanul visszanézhető videókurzusok, prezentációs tananyagok, és az egyéb kiegészítő anyagok, amelyek a program vége után is elérhetők maradnak.

EGYÉNI COACHING
3
HÓNAPIG

12 alkalom
45 perces személyes beszélgetés Zoom-on a heti témák elmélyítésére és egyéni kérdések átbeszélésére.

Egyéni időpontfogalással, amikor neked megfelel. A program után is felhasználható alkalmak.

CSOPORTOS WEBINÁR KÉTHETENTE

Egy kb. másfél órás csoportos webinár kéthetente egyszer a Zoom alkalmazásban élőben, ahol átbeszéljük az aktuális témákat, kérdéseket. Megélheted a csoport támogató erejét és közben inspirálhatsz másokat.

Ha lemaradnál az élő webinárról, akkor utólag visszanézheted az online tanulófelületen.

ZÁRT FACEBOOK CSOPORT

Az előző és az aktuális Inanna-képző csoportok résztvevői által alkotott támogató közösség. Lehet benne kérdezni, tapasztalatot cserélni, élményt megosztani.

AZ INANNA-KÉPZŐ© PROGRAM RÉSZTVEVŐI MONDTÁK:

JIM JERSEY

JI M JERSEY

Hogy mit adott nekem a tanfolyam? Egy szóval: önbizalmat. Bővebben: segített megérteni az elakadásokat az életemben, feldolgozni volt kapcsolatokat, elfogadni magam olyannak, amilyen vagyok és rájönni, hogy még milyen egyéb tulajdonságokkal, képességekkel rendelkezem. Többször próbálkoztam már az önismerettel, de lássuk be egyedül ez elég nehéz, viszont itt olyan segítséget kap az ember, aminek látványos eredménye van. Nekem a 3 hónap alatt, többet változott az életem, mint az elmúlt két évben összesen. Felnyitották a szemem és rájöttem, hogy nemcsak bennem van a hiba, és ha sokáig azt érzed valahol nem jó, lépj tovább és az életed egyből megváltozik. Velem is ez történt, csoda szintű események sorozata. Mindemellett, nemcsak a tanfolyam résztvevőivel alakítottam ki jó kapcsolatot, hanem észrevettem, hogy a lehúzó barátságnak álcázott kapcsolatok eltűnnek az életemből, és helyette sok új közös érdeklődésű embert ismertem meg. Párkapcsolatom még nincsen, de 2 év után végre észrevesznek a férfiak és udvarolnak és sokkal boldogabban, kiegyensúlyozottabban érzem magam. Nekem nagyon sokat adott ez a tanfolyam és kíváncsian várom, hogy hova visz ez az út. Szóval, aki úgy érzi, hogy elakadt, vagy épp feldolgozatlan kapcsolatai vannak, mindenképp jelentkezzen, garantált a siker.


Kinga, #1 csoport


Egyszerűen nem is ismerek magamra! 12 hét alatt teljesen más ember lettem, ezt visszaigazolták a családtagjaim és a barátaim is. Mindenben sokkal pozitívabb vagyok, az önfejlesztés területén is egy hatalmas lépést tettem, sokkal magabiztosabb a hozzáállásom és sokkal pozitívabb a szemléletmódom. Nagyon szépen köszönöm és hálás vagyok, hogy részt vehettem ezen a programon. És mindenkinek nagyon sok szeretettel ajánlom.


Gréta, #1 csoport


Szeretettel ajánlom az INANNA-KÉPZŐT mindazoknak, akik szeretnének fejlődni önbizalom-önismeret terén. A tanfolyam több részből állt össze. Az elméleti előadások nagyon jól rendszerezettek, összeszedettek voltak, és egy-egy témával kapcsolatban sok gyakorlati technikát is tartalmaztak. Nekem sokat segített, hogy megérthettem magamat és egyes viselkedéseim mozgatórugóit, illetve a nemkívánatos viselkedéseim módosítására is kaptam segítséget. A kétszemélyes, heti beszélgetések Kittivel pedig a konkrét problémáim megoldásában nyújtottak nagy segítséget.”


Alexa, #2 csoport


Ha szereted magad akkor ott a helyed...

Ha úgy érzed nem az igazi, ahogyan magad szereted... Akkor meg pláne ott a helyed...

Amit a 3 hónap alatt kapsz, az mindennek az alapja. És tapasztalatból mondom hogy gyökeres változást hoz az életedbe!

 

 .... gyötrelmes, nehéz, fájdalmas volt az indulás .... és volt, hogy a nevetéstől folyt a könnyünk... Kitti odafigyelve, erőt és a tapintatot ötvözve nagy tudással, önmagát adva, hitelesen figyel mindenkire ... tudva, hogy ez a három hónap csak a kezdet egy úton kinek-kinek önmaga felé... és sok az útelágazás - de Ő ott van, hogy el ne tévelyedjen az ember... Nem üres frázis az "örök hála"  Ha hajlandó vagy beletenni a munkát - megváltozik az életed! Jelentkezz! (Ráadásul minket, előző csoportok tagjait is megnyersz magadnak)

--------- Zsófi, #4. csoport ---------

Hogyan lehet csatlakozni a programhoz?

01

Végigolvasod ezt a honlapot

Sok alapinformációt igyekeztem veled megosztani ezen az oldalon.

02

Rákattintasz a "Csatlakozom az Inanna-képzőhöz" gombra

Ha tetszik, amit eddig olvastál, kattints bármelyik kék gombra, és megnyílik előtted a Calendly időpontfoglaló alkalmazás.

03

Időpontot foglalsz egy telefonos beszélgetésre

A jelentkezést mindig egy kb. 20 perces, személyes telefonos beszélgetés előzi meg. A Calendly alkalmazásban látod a szabad időpontjaimat, kiválaszthatod a neked megfelelőt. Ha nem találsz megfelelő időpontot a rendszerben, írj nekem üzenetet az elérhetőségeim egyikére!

04

20 perces telefonbeszélgetés

A telefonbeszélgetésben néhány kérdést teszek fel neked, amivel felmérem, hogy miben és hogyan tudok neked segíteni. Amikor lehetségesnek látom az együttműködésünket, részletesen elmondom neked a program tematikáját, a 12 hetes közös munkánk menetét, a technikai információkat és azt is megtudhatod, mennyibe kerül a programon való részvétel.

05

Szerződéskötés

Amennyiben a beszélgetés után úgy érzed és gondolod, hogy szeretnél a segítségemmel dolgozni önmagadon, és szeretnéd az általam ismertetett gyakorlati technikákat elsajátítani, küldöm az online aláírható szerződést.

ISMERD MEG A KÉPZÉS MEGÁLMODÓJÁT! 

JIM JER SEY

JIM JER SEY

Spirituális életvezetési és transzformációs coach vagyok, Tarot kártyaelemző, BioLogika konzulens és tréner, illetve musculógus.

2009-ben kezdtem el komolyabban foglalkozni magammal, önismerettel, önfejlesztéssel és harmónia helyreállítással. 2012 óta segítek a hozzám fordulóknak visszanyerni a testi-lelki-szellemi harmóniát, feloldani az önkorlátozó gondolataikat, feldolgozni a traumákat, valós énképet kialakítani önmagukról és megteremteni egy önazonos életet.

Számos területen végeztem tanulmányokat az évek alatt: az interperszonális és transzgenerációs pszichológiától és BioLogikától kezdve az energetikai kezeléseken (reiki, kristályterápia) és a magyar népi gyógyászaton át (piócázás, kenés-inazás, gyógynövényismeret) a MuscuLogikáig (csont/ízület/izomrendszeri fájdalmakkal foglalkozó módszer) számtalan különböző eszköz, információ és bölcsesség áll rendelkezésemre. Az önismereti eszközök közül kiemelt kedvencem a Tarot és a számmisztika, jelenleg pedig asztrozófiai tanulmányokat végzek.

Az Inanna-képző© programot minden eddigi tapasztalatom és legjobb tudásom alapján állítottam össze, hogy még hatékonyabban és gyorsabban tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.

A képzés tökéletes kombinációja a videóelőadások, a csoportos online szemináriumok és az egyéni coaching adta lehetőségeknek. Fontos megjegyeznem, hogy a lépéseket én csak megmutatom és gyakorlati eszközöket adok a haladáshoz, de a valódi lépéseket te magad teszed meg a program során és utána az életedben!

Ha úgy érzed, szeretnél intenzív transzformáción végigmenni, hogy kiszabadulj az ördögi körökből, vagy csak szeretnél egy teljesen átfogó programot, ahol logikusan felépített rendszerbe helyezed és elmélyíted az eddigi önismereti-önfejlesztő munkádat, akkor köztünk a helyed!

Lehet ezt egyedül is csinálni, csak sokkal lassabb és költségesebb lesz a folyamat: évekbe fog kerülni a sok különböző tanfolyam elvégzése, könyv elolvasása, töredékvideó megnézése, és utána még mindig egyáltalán nem biztos, hogy valóban integrálni tudod a tudást a hétköznapjaidba és hasznosítani tudod a gyakorlati életedben. Az INANNA-KÉPZŐ© programmal egyik kiemelt célom, hogy maximális intenzitással tudd valóban integrálni és hasznosítani a tudást, és gyakorlatban megélni a változásokat az életedben.

Szeretettel várlak az induló új INANNA-KÉPZŐ© programba!

Németh Kitti

SZITAKÖTŐ KLUB

CSATLAKOZOM AZ INANNA-KÉPZŐHÖZ!

VÁR AZ ÖRÖMTELI ÉLET ÉS A HARMONIKUS PÁRKAPCSOLAT!

Nincs is jobb időzítés, hogy kezedbe vedd az életed irányítását és az örömteli életed megteremtését, mint a MOST!

Az INANNA-KÉPZŐ© transzformációs program megad neked minden szükséges bölcsességet és gyakorlati technikát, hogy beleszeress magadba és az életedbe, hogy végre tényleg egy ideális társsal harmóniában élhess - minden nap önazonosan.

Cselekedj magadért most!

A minőség fenntartása érdekében egyszerre csak egy kis csoportnyi céltudatos nővel tudok elmélyült folyamatokat végigvinni, ami azt jelenti, hogy a programba való belépést január 25-én megnyitom, és maximum 9 fő résztvevőnél bezárulnak a kapuk február 1-jén, és hónapok múlva nyílik lehetőség újra bekapcsolódni a programba!

Kérdésed van? Írj nekem!

kitti [kukac] szitakotoklub.hu
+36 70 370 1359

Messenger

Értékes tartalmakért csatlakozz
a Szitakötő Klub zárt Facebook csoporthoz 
vagy a @szitakotoklub TikTok közösséghez!